Thuis in uw branche

Avanzer Antwoord op SRA.nl

  • Publicatiedatum: 11-4-2019

Als SRA-lid heeft u een aantal jaren kosteloos toegang gehad tot Kluwer FiscaalPlus en Modellen voor de Rechtspraktijk. Sinds begin april heeft u in plaats van voorgenoemde uitgaven via SRA.nl toegang tot Avanzer Antwoord, de sterk verbeterde opvolger.

In de SRA-versie van Avanzer Antwoord vindt u fiscale informatie die relevant is voor uw MKB-klanten, conform actuele wet- en regelgeving en een modellenbank.

De relevante informatie is samengebracht in ruim 80 fiscale thema's, gidsen en memo’s. Voor verdieping in een thema navigeert u eenvoudig naar meer inhoudelijke informatie en formele naslagbronnen.

Verder zijn er inzichten, tips, checklists, video's, rekenmodellen, tekstmodellen, modelovereenkomsten e.d. die u in uw mkb-praktijk kunt gebruiken. Ten slotte zijn er gidsen, memo's, praktische hulpmiddelen en (tekst- en reken)modellen, en is er toegang tot formele bronnen en naslagwerken en dagelijks actueel fiscaal nieuws om up-to-date te blijven.

LET OP! Loopt u tegen problemen aan bij het openen van Avanzer Antwoord via onze website SRA.nl? Neem dan telefonisch contact op met de servicedesk van Wolters Kluwer via 0570 673555. Zij kunnen u helpen om alsnog direct toegang te krijgen tot Avanzer Antwoord. Onze excuses voor het ongemak.


Naar Avanzer Antwoord

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren