Thuis in uw branche

Project Assistent Trainingen & Opleidingen

Minimaal 32 uur

 • Publicatiedatum: 14-9-2021
Vacature

Procesbewaking, administratieve processen, plannen en organiseren. Als je hier enthousiast van wordt, dan ben jij wellicht onze nieuwe Project Assistent Trainingen & Opleidingen!

Vanuit de afdeling Educatie zijn we samen met 16 enthousiaste medewerkers verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verkoop en organisatie van actuele cursussen, opleidingen en trainingen. Om daar een succes van te maken, hebben we jou nodig. Herken jij jezelf in onderstaande punten, dan komen wij graag met je in contact!

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau met ten minste 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je neemt verantwoordelijkheid en hebt goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een professionele, klantvriendelijke en open houding en legt makkelijk contact.
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met het organiseren van bijeenkomsten/evenementen.
 • Je beschikt over kennis of ervaring met CRM-systemen.

Wat doe je als project assistent bij SRA? 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze cursisten, docenten en locaties. Samen met de projectmanagers vorm je een team en ben je verantwoordelijk voor de operationele organisatie van onze cursussen en trainingen. Je zorgt ervoor dat alles optimaal verloopt: je bewaakt planningen en blust brandjes waar nodig. Ook ben je het visitekaartje van SRA: je bent bij onze cursussen aanwezig om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is voor onze cursisten en docenten. Kortom, een afwisselende functie waarin je je organisatorische en klantgerichte talenten kunt benutten.

Wat bieden wij?

Natuurlijk een marktconform salaris!

 • Tussen de € 2.400 en € 3.000 bruto per maand basis van een 40-urige werkweek
 • Een jaarcontract met als uitgangspunt een langdurige samenwerking
 • Functie voor minimaal 32 uur

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 • 13e maand, 25 vakantiedagen en 12 ATV-dagen
 • Pensioenregeling
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Oog voor Vitaliteit

Plezier in je werk

Wie zijn wij?

Vanuit een innovatieve werkomgeving, gevestigd in de Meern ondersteunt SRA 375 zelfstandige accountantskantoren door heel Nederland. Bij deze kantoren werken ongeveer 18.000 professionals, die kwaliteit leveren op accountancy-, fiscaal en juridisch gebied. Meer dan 50% van het midden- en kleinbedrijf is klant van een SRA-kantoor. We zijn een vooruitstrevende vereniging met een flexibele werkstijl, die het mogelijk maakt om effectief in te spelen op de veranderende omstandigheden.

Bij SRA krijg je het vertrouwen, de ruimte en de verantwoordelijkheid om je werk in te richten op de wijze die het beste bij je past. Je krijgt de kans om actief betrokken te zijn bij het ontwikkelen van initiatieven en om je expertise, ondernemerschap en je talent in te zetten. We willen graag optimaal samenwerken om nieuwe dingen te creëren, zodat we kunnen meebewegen op veranderende marktontwikkelingen en nieuwe technologieën. We zijn een organisatie waarbij we privé-werkbalans belangrijk vinden in combinatie met hoe je je werk wilt indelen. Binnen het team waarmee je nauw samenwerkt blijven we elkaar informeren en dragen we gezamenlijk zorg aan het afdelingsresultaat.

Interesse?

Herken jij jezelf in het profiel? Ben je benieuwd naar je nieuwe collega’s of hoe je werkdag eruit ziet en wil je werken in een 'Cool Office'? Dan maken we graag kennis met je.

Mail je cv met motivatie naar llamnadi@sra.nl. Heb je nog vragen? Layla Lamnadi is te bereiken op 030 656 60 60.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren