Thuis in uw branche

SRA wint prijs met nieuwe website

  • Publicatiedatum: 20-6-2012

SRA heeft voor haar nieuwe website de Sitecore Site of the Year Award gewonnen. SRA ontving de 1ste prijs in de categorie 'Zakelijke dienstverlening' en bleef concurrenten als onder meer www.detelefoongids.nl voor.

De jury prees met name de zoekfunctionaliteit, de filtermogelijkheden en de overzichtelijke cursuskalender op de nieuwe website van SRA. Maar ook de complexe integratie van externe informatiebronnen, de bundeling van relevante content en de fors verbeterde vindbaarheid via Google werden vermeld in het juryrapport.

Met de Sitecore Site of the Year awards worden elk jaar organisaties erkend die met het redactiesysteem van Sitecore een opmerkelijke aanwezigheid op het web weten neer te zetten. De juryleden hebben hierbij gelet op creativiteit, integratie met applicaties en de algehele bezoekerservaring op de site.

SRA dankt al haar leden die bij de totstandkoming van de website betrokken zijn geweest. Met hun positief kritische blik is en wordt www.sra.nl continu onder de loep genomen en waar nodig bijgestuurd.

Uitreiking Sitecore Site of the Year awards 2012

Alle prijswinnaars van de Sitecore Site of the Year Awards.    

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren