Thuis in uw branche

Mkb-branchescan

Plaats de scan op uw site en verras uw klanten met een persoonlijk adviesrapport

Wilt u ook een adviestool op uw website waarmee u klanten naar uw website trekt? Plaats dan de Mkb-branchescan op uw website. Ondernemers krijgen een rapport met de kansen en bedreigingen in hun branche. De Mkb-branchescan geeft u een directe aanleiding voor een adviesgesprek met de ondernemer. De Mkb-branchescan is onderdeel van SRA-Branche in Zicht (BiZ) en exclusief voor SRA-leden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wat krijgt uw klant?

De Mkb-branchescan helpt ondernemers om inzicht te krijgen in hun positie in de branche. Het invullen neemt slechts enkele minuten in beslag en de ondernemer krijgt direct een persoonlijk adviesrapport. Deze bevat kansen en bedreigingen, de kritische prestatie indicatoren (kpi's) en financiële verwachtingen per branche. De resultaten worden afgezet tegen de branchegemiddelden. Uw klant weet dus direct hoe hij/zij ervoor staat ten opzichte van de concurrent.

Positionering

De Mkb-branchescan is speciaal ontwikkeld om aan uw (potentiële) klanten te laten zien dat u thuis bent in hun onderneming en branche. In het rapport wordt voor uitleg en verdieping verwezen naar u als adviseur. De uitkomsten worden anoniem verwerkt. 

Voorbeelden van kantoren die de scan hebben geplaatst

AccountXperts Flantua Retera De Natris
Bentacera JAN Syncount
Boschland Lansigt  TweeDee
Cooster  NBC Eelman & Partners
VANDERLAANGROEP 
De Burele Nieuwint & Van Beek Van de Ven
De Meerse
Omnyacc Van Dort & Partners
De Wert  Ontdekkracht Van Soest & Partners
Equus PBBZ Van Velzen
Eshuis Priore Westerveld en Vossers
ESJ
Rendus

SRA-BiZ '2021 in zicht'

Aan het eind van het jaar verzamelt en analyseert SRA de resultaten van de Mkb-branchescan met de SRA-BiZ-publicatie '2021 in zicht'. Zo krijgt u per branche kennis over zaken als financieringsbehoefte, personeelskosten, kpi's, omzet- en winstverwachting, kansen en bedreigingen. Zodat u uw advisering hier per branche nog verder op kunt toespitsen! Hier vindt u de resultaten van '2020 in zicht'

Het rapport blikt vooruit op het komende jaar, en bevat tevens financiële kengetallen zoals het investeringssaldo en de rating per branche. 

Tip: Met de Mkb-branchescan heeft u de perfecte tool voor een adviesgesprek, én helpt u mee aan de publicatie '2021 in Zicht', met de financiële voorspelling voor het nieuwe jaar. 

Probeer de scan uit

Wilt u de scan uitproberen? Kijk dan hier. Bekijk ook alvast een voorbeeldrapport.

Om de resultaten niet te beïnvloeden is het van belang dat u de testscan hiervoor gebruikt en niet de scan zoals die straks op uw website staat.

Vraag de scan aan

Vraag de code of een van de gratis banners (zie voorbeelden rechts) aan via onderstaande button.

Vraag de scan aan

Hoe plaatst u de scan?

U kunt de Mkb-branchescan op twee manieren (gratis) plaatsen:

  1. via een banner op uw site (zie de twee voorbeelden rechts) die linkt naar de scan op SRA.nl.
  2. door de scan aan te bieden op uw eigen website; u dient daarvoor code te (laten) integreren op uw website

Stappenplan

  1. Vraag de code of een van de gratis banners (zie voorbeelden rechts) aan via het online formulier.
  2. U ontvangt vervolgens de code of banner inclusief handleiding hoe deze te plaatsen.
  3. Schrijf uw (potentiële) klanten rechtstreeks aan met advies om de scan te doen (zie deze voorbeeldmail).
  4. Indien u actief bent met Branche in Zicht: vermeld op uw site dat u mkb-ondernemers verder kunt helpen met een persoonlijk brancherapport en advies.

Branches

Ondernemers uit de volgende acht speerbranches krijgen na het invullen van de scan gegarandeerd hun eigen adviesrapport: automotive, bouw, detailhandel, horeca, industrie, specialistische zakelijke dienstverlening, medische zorg, transport & logistiek. Ondernemers uit andere branches krijgen een vergelijking met het totale mkb.

Contact

Leonie Derksen

Leonie Derksen
Kennismanager
lderksen@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren