Thuis in uw branche

Update over SRA-cursussen en -bijeenkomsten

Laptop

Na de persconferentie van dinsdag 13 oktober is het nog steeds mogelijk om in groepen van maximaal 30 personen (educatieve) bijeenkomsten met elkaar te blijven volgen.

Maar zoals ook is aangegeven moeten we in deze situatie niet altijd doen wat mag c.q. kan. We vinden het namelijk ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat we het virus zo spoedig mogelijk uitbannen. SRA heeft er dan ook voor gekozen om waar het ons inziens mogelijk is onze cursussen & bijeenkomsten, etc. de komende periode online aan te bieden.

Maar er zijn ook bijeenkomsten waar interactie centraal staat en het voor het leereffect van de deelnemers naar onze mening noodzakelijk is om klassikaal bij elkaar te komen. Deze bijeenkomsten blijven we uiteraard binnen de geldende richtlijnen en voorwaarden klassikaal aanbieden. Meer informatie over de coronamaatregelen leest u in ons coronaprotocol.

Als u aangemeld bent voor een klassikale bijeenkomst die nu online gaat plaatsvinden, dan ontvangt u hierover een persoonlijk bericht. Een actueel overzicht van alle online-bijeenkomsten bekijken? Ga dan naar onze pagina Virtual Classrooms.

De kringbijeenkomsten zullen we tot nadere orde sowieso online aanbieden.

Heeft u vragen, neem gerust contact op met SRA via 030 656 60 60.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren