Thuis in uw branche

Online PE-tool

Voor de accountant én het accountantskantoor

De online PE-tool is een praktisch hulpmiddel waarin accountants hun persoonlijke PE-portfolio eenvoudig kunnen bijhouden. En die accountantskantoren uitgebreide sturings-, monitoring- en compliancemogelijkheden biedt. Met de PE-tool voldoet u als individuele accountant aan de eisen van de NBA en zorgt u er als kantoor voor dat u compliant bent.

Voor de accountant

Accountant
Voor gemak en guidance

Voor het accountantskantoor

Accountantskantoor
Voor grip en overzicht

De verschillende pakketten

Licenties
Meer informatie

Prijzen

Om gebruik te maken van de PE-tool betaalt u per kalenderjaar een licentie. De kosten zijn afhankelijk van het door u gekozen pakket: individueel PE-plan, Kantoor Basis of Kantoor Plus. Uiteraard betaalt u als SRA-lid de laagste prijs.

Meer informatie

Gratis demo’s

De SRA PE-tool is beschikbaar vanaf december 2020, zodat accountants tijdig kunnen beginnen met hun PE-portfolio 2021. Heeft u interesse maar wilt u graag eerst kennismaken met de mogelijkheden? Kom dan naar een van onze gratis online demobijeenkomsten.

Geef u hier op

Workshops, ook Incompany

Workshops
Meer informatie

Technische informatie

Devices
Devices en implementatie

Vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen over de nieuwe PE-regeling? Wilt u hulp bij het implementeren ervan binnen uw kantoor? Of wilt u als individuele professional hulp bij het formuleren van uw leerdoelen?
Neem dan contact op met Corjan Aalbregt:

Heeft u als incompanykantoor vragen over de invulling voor uw kantoor? Neem dan contact op met uw contactpersoon incompany:

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren