Thuis in uw branche
Dossier Activiteitgericht werken

Inspiratiesessies Activiteitgericht werken

Bent u nieuwgierig geworden en wilt u graag meer weten over activiteitgericht werken? Volg dan online een gratis inspiratiesessie.

Hierin wordt u verteld wat voor een verschillende soorten activiteiten er zijn, welke soorten werkplekken daarbij passen en hoe u de weg vindt in een activiteitgericht kantoor. Niet alleen vanuit de expert, maar ook vanuit een ervaringsdeskundige die u voor ging. Maarten Stubbé, directeur van Scab Accountants en Adviseurs vertelt over de weg die ze hebben afgelegd. Waar zijn ze tegenaan gelopen en wat heeft het ze uiteindelijk gebracht?

Na de workshop weet u waarom kantoren activiteitgericht worden ontworpen, waarom dat slim is, welke activiteiten er zijn, welke werkplek u daarbij kiest en wat de vuilkuilen en de do’s en don’ts zijn als je het proces met je kantoor doorloopt. 

Voordeel voor u

  • Groep kantoren die ook geïnteresseerd is in activiteitgericht werken
  • Leren van een SRA-kantoor dat het proces heeft doorlopen
  • Leren van een expert die al meerdere SRA-kantoren op weg heeft geholpen
  • Gratis inspiratie
  • Minimale tijdsinvestering
  • De bijeenkomsten zijn exclusief voor SRA-leden

Datum sessie: 21 mei 2021

De volgende online inspiratiesessies is gepland:

  • Vrijdag 21 mei 2021 van 15.00 tot 17.00 uur

Aanmelden inspiratiesessie

Klik op onderstaande link om u aan te melden voor de inspiratiesessie Activiteitgericht werken van 21 mei. 

Ik meld me aan voor 21 mei 2021


Sprekers

Pierre Buijs

Pierre Buijs linkedin

Het participatief ontwerpen en implementeren van een spannende, activiteitgerichte werkplaats voor denkwerk levert een energieke, beweeglijke organisatie op. Het resulteert in meer productiviteit, betere samenwerking, meer creativiteit, gelukkige medewerkers en aantrekkelijk werkgeverschap. Daar ligt mij hart en daar kan ik u bij helpen.

Pierre Buijs was eerder partner bij Veldhoen+Company (Het Nieuwe Werken, activiteitgerelateerd werken). Hij richtte tussentijds Media Factory Virtual Reality en de businessaccelerator Grow045 op.

Maarten Stubbé

Maarten Stubbé linkedin

Directeur Scab Accountants & Adviseurs. Scab is specialist voor de bouw en heeft daarmee een natuurlijke interesse in werkomgevingen. Maarten Stubbé heeft een achtergrond in de zakelijke dienstverlening bij onder andere ABN AMRO en Meeùs. Sinds 2012 eindverantwoordelijk voor Scab waarbij marktbenadering en klantbediening voor hem belangrijke inspiratiebronnen zijn.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met het SRA-team Activiteitgericht werken:

SRA-team Activiteitgericht werken
Van links naar rechts: Judith van der Hulst, Amida Elmoudni en Marc Johnston (teamlid Layla Lamnadi ontbreekt op de foto).

T 030 656 6060
E agw@sra.nl

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren